full screen background image

Se deschide Hair Studio by Dizzy, numărul 2!

”Hai la tuns!” poate fi pentru unii bărbați o replică atât de banală… Nu și pentru cei care au fost măcar o dată la Hair Studio by Dizzy! Martorii (printre care și matinalul nostru, Călin) au confirmat că e un loc din care nu vrei să mai pleci! De ce? Pentru că și bărbații, de la cel mai mic, până la cel mai mare, au nevoie de răsfăț, oricât de ciudat ar suna.

Conceptul de ”Barber Shop” devine din ce în ce mai popular la noi în țară.

Și, chiar dacă obișnuim să fim fideli unui singur frizer, pe care cel mai sigur, îl cunoaștem din copilărie (da, e acela din colțul străzii, la care ne tundem de mici), totuși, bărbații care doresc să își lase barbă merită atenție deosebită, mai ales că un look îngrijit accentueză masculinitatea. Dacă ați luat această decizie, trebuie neapărat să vă lăsați pe mâinilie unor profesioniști care știu cel mai bine cum să vă aranjeze.

O prezență deja obișnuită la noi în studio este Raluca Tuchlei, pe care toată lumea o știe ca Dizzy! Ea ne-a povestit în această dimineață despre experiențele pe care le-a avut la ultimul workshop desfășurat în Anglia, Barber Connect dar și despre deschidere Hair Studio by Dizzy, numărul 2, pentru că da, brand-ul, deja cunoscut în Suceava, se extinde!

comments

comments