full screen background image

Municipiul Suceava primeşte 5,4 milioane de lei, pentru modernizarea termoficării

Primăria Suceava a semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea şi modernizarea sistemului de transport, distribuire şi furnizare a agentului termic pentru anul 2018, în cadrul programului guvernamental „Termoficare 2006-2020. Căldură şi confort”.

Primarul Ion Lungu a anunţat că este vorba despre suma de 5,43 milioane de lei, bani cu care vor fi continuate lucrările trecute în conservare la începutul sezonului rece anterior, în zona centrală a municipiul reşedinţă, în cartierele Zamca şi Obcini.

Aceastab este prima alocare din ţară din punctul de vedere al mărimii, după Suceava venind municipiile Iaşi, cu 4,94 de milioane de lei şi Constanţa, cu 4,13 milioane de lei.

„Cu aceşti bani vom finaliza lucrările începute în anul trecut, sperând că aceşti bani vor veni la timp. Dacă vor fi alocaţi în octombrie sau noiembrie, sau doar la jumătate din suma prevăzută, nu vom putea realiza mare lucru. Dar, gândim pozitiv, am semnat contractul şi aşteptăm şi fila de buget, astfel încât să putem convinge constructorul că sunt bani în cont, acesta să lucreze, şi că va fi plătit la timp”, a reliefat Lungu.

comments

comments