full screen background image

Pietoni băuţi loviţi de maşini, în Ulma şi Frasin

Marţi, în jurul orei 16.20, în timp ce conducea autoturismul, pe DC 48 C, pe raza comunei Ulma, un localnic, de 39 de ani, a surprins şi accidentat un bărbat, de 65 de ani, din comuna Ulma.

Victima, fiind sub influența alcoolului, s-a dezechilibrat și a căzut în fața autoturismului.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orelor 22.45, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, pe raza oraşului Frasin, un localnic, de 30 de ani, a acroşat uşor un bărbat, de 58 de ani, din comuna Dolheşti, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, se deplasa neregulamentar pe marginea din dreapta a părţii carosabile.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului, respectiv 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto, acesta din urmă fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluţionate procedural.

comments

comments