full screen background image

Vasile Nistor, “Life Tour”: ”Zborurile charter din Suceava spre Bodrum sunt o surpriză pentru toată lumea, pentru suceveni și pentru piața turistică locală”

Compania aeriană turcească “Tail Wind” a început să opereze zboruri charter din Suceava către aeroportul din Bodrum, în Turcia.
Zborurile de vacanţă sunt oferite de tour-operatorul “Prestige Tour”, alături de “Calypso Tour”.

Primul zbor către Bodrum a decolat acum două zile de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, având un grad de încărcare de 96%. Zborurile sunt operate cu un avion 737 cu 168 de locuri.

”Dacă acum 3 ani decola de la Suceava singurul zbor de vacanță către Antalya, iată-ne că acum avem săptămânal cinci zboruri de vacanță către Antalya, cireașa de pe tort așa cum îi spunem noi este zborul direct către Bodrum la Marea Egee. Sucevenii au fost așteptați acolo cu șampanie și cu cireșe, iar lumea era foarte veselă. Vorbim despre o evoluție în privința gusturilor de vacanță”, a menționat managerul “Life Tour”, Vasile Nistor.

Zborurile charter din Suceava către Bodrum vor fi operate în fiecare zi de luni, cu plecare la ora 17.55, orarul de zbor putând avea modificări în perioada următoare.

Pe lângă Bodrum, de pe Aeroportul Suceava mai zboară curse charter către Antalya, în Turcia, şi Zakynthos, în Grecia.

Ascultați interviul integral, mai jos:

comments

comments