full screen background image

Propunerea săptămânii 04 – 10 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALT DJ FT. THE MOTANS – Subtitre​

Unii au numit-o piesa începutului de vară. Alții au considerat, pe bună dreptate, că ultima lansare semnată de The Motans, în colaborare cu Alt DJ, este una dintre cele mai încărcate piese, la nivel de semnificații ascunse. “Subtitre” vorbește despre o perioadă complicată din viața unui om, atunci când stările complexe și contrastante se amestecă. Dacă The Motans este încă prin toate playlist-urile de radio, Alt DJ, de partea cealaltă, este un nume relativ nou (în această formulă) pentru industria muzicală, chiar dacă noi îl cunoaștem pe artist după un alt nume, mai exact Sasha Lopez. “Am ales numele acesta pentru că reprezintă o parte din mine, un alt DJ. Mi-am propus ca odată cu acest proiect şi cu prima piesă lansată să deschid o serie de colaborări cu mai mulţi artişti din România, iar Denis, fiindu-mi un prieten foarte bun, a fost prima persoană la care m-am gândit. Sperăm să vă placă”, a transmis Alt DJ. Dacă vi se pare că această colaborare ar trebui să se audă cât mai des la VIVA FM, votați piesa “Subtitre” la categoria “Propunerea Săptămânii“!

  • ​HALSEY – Alone​

Cântăreața de origine americană Halsey a revenit în atenția noastră cu o nouă piesă, aparte ca stil. “Alone” este o creație oarecum extravagantă, aflată la granița dintre hip-hop și pop și este inclusă pe cel de-al doilea album al tinerei de 23 de ani, “Hopeless Fountain Kingdom”. Atmosfera inedită pare să trecă dincolo de videoclipul strălucitor, răsfrângându-se și asupta liniei melodice iar întregul scenariu al poveștii pare să fie inspirat din clasica poveste cu Cenușăreasa. Dacă ești de părere că „Alone” ar trebui să se audă și la VIVA FM, votează!

 

  • ​TAYLOR SWIFT – Delicate

Revenind la o zonă ceva mai sensibilă, Taylor Swift ne-a surprins din nou, de această dată cu piesa “Delicate”. Ultima lansare este despre sentimente încărcate de delicatețe dar și momente ceva mai dificile sau chiar nefaste ale vieții, atunci când ești celebru. Dorinţa de a trece uneori neobservat, atunci când eşti mereu în lumina reflectoarelor este conturată foarte clar şi în videoclipul regiyat de Joseph Kahn. Dacă vrei ca piesă se se audă şi la VIVA FM, votează “Delicate” la categoria “Propunerea Săptămânii“!

Votează melodia preferată!

comments

comments