full screen background image

USR Suceava dezaprobă construirea Sălii Unirii

În parcarea interioară a Palatului Administrativ Suceava urmează să fie amenajată Sala Unirii, care va costa aproximativ un milion de euro, după ce studiul de fezabilitate al investiției a fost aprobat de consilierii județeni.

Viitoarea sală de conferințe va avea 195 de locuri, cabine de traducere, cameră tehnică, garderobă și grupuri sanitare dispuse la subsol și parter.

USR Suceava dezaprobă această iniţiativă, considerând că este vorba doar “să se mai deturneze niște bani dinspre adevăratele investiții de care județul nostru are nevoie urgentă”.

Printr-un comunicat de presă, preşedintele USR Suceava, Teodora Munteanu, transmite:

“Partidul Uniunea Salvați România, Filiala Suceava, este nevoit să ia din nou poziție față de modul în care se cheltuie banul public, de data aceasta față de inițiativa Consiliului Județean (intrat parcă în competiție cu Primăria Suceava la aruncat banii pe fereastră), prin vocea președintelui Gheorghe Flutur, de a cheltui nu mai puțin de 1 milion de euro pentru o sala de ședințe și… festivități, botezată „Sala Unirii”.

Deși proiectul acestei săli nu a primit girul finanțării prin PNDL, iar Consiliul Județean dispune de o sală de profil renovată recent (Sala „Ștefan cel Mare”), președintele acestei instituții consideră că este de cuviință să se mai construiască o sală și, implicit, să se mai deturneze niște bani dinspre adevăratele investiții de care județul nostru are nevoie urgentă.

USR Suceava ține să le reamintească sucevenilor alte câteva realizări mărețe ale Consiliului Județean, începând cu celebrul Ou de Paște, intrat în folclor sub denumirea de „Oul lui Flutur”, continuând cu Centrul Economic Bucovina de la Salcea, unde nu numai că au fost deja îngropați 5 milioane de euro, dar a fost și rebotezat recent „Parc Industrial”, în ideea de a putea să mai înghită și alte sume de bani, pentru a culmina cu un obiectiv cu adevărat demn de Cartea Recordurilor: Groapa de gunoi de pe Mestecăniș, investiție intrată deja în vizorul DNA privind acuzații de fals, uz de fals și abuz în serviciu.

În încheiere, USR Suceava face un nou apel, de data asta către autoritățile județene, la stoparea risipei și la cheltuirea banului public în sprijinul adevăratelor nevoi cetățenești.”

comments

comments


TAG


Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza