full screen background image

Deputatul PNL, Bogdan Gheorghiu, prezintă “Bilanţul PSD de Ziua Copilului”

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, crede că principala preocupare al oricărui guvern responsabil trebuie să fie copiii României şi că pentru ei trebuie construită România de mâine.

În preajma zilei de 1 Iunie, Gheorghiu prezintă, printr-un comunicat de presă, “Bilanţul PSD de Ziua Copilului”:

“Un bebeluș în vârstă de 3 luni din județul Iași este cea de-a 55-a victimă a celei mai grave epidemii de rujeolă din Europa, numărul total al cazurilor de îmbolnăvire confirmate până acum în România, de la debutul epidemiei fiind de 13.563 , potrivit Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile. În acest context, ministrul PSD Sorina Pintea,a făcut o declarație contradictorie despre vaccinurile împotriva rujeolei și hepatitei: “Stocurile sunt insuficiente. Nu aş putea să spun că lipsesc”. În ceea ce privește vaccinul împotriva hepatitei B, Marinela Debu, președintele Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice, atrăgea atenția, în urmă cu două săptămâni, că în farmaciile din România sunt discontinuități la aprovizionarea cu acesta.

Exact acum un an, fostul premier PSD Mihai Tudose cerea ministrului sănătății Florian Bodog să ia măsuri pentru stoparea epidemiei și pentru aprovizionarea sistemului sanitar cu medicamentele și vaccinurile necesare. Practic, după un an de zile Ministerul Sănătății nu a făcut absolut nimic în acest domeniu, problemele acutizându-se și rămânând nerezolvate.

De la preluarea guvernării, PSD a ignorat complet problemele copiilor României, prioritatea absolută fiind preluarea justiției și gestionarea ei ca pe vremea lui Adrian Năstase și a Rodicăi Stănoiu, cînd numirea procurorilor și rezolvarea dosarelor se stabilea la partid. Riscul major al acțiunilor PSD este blocarea fondurilor europene ceea ce ar fi fatal pentru majoritatea primăriilor din țară care derulează proiecte cu fonduri europene. PSD este la un pas de scoaterea României din Uniunea Europeană.

Principala preocupare al oricărui guvern responsabil trebuie să fie copiii României, pentru ei trebuie construită România de mâine. PSD blochează investițiile, dezvoltarea infrastructurii, crearea de noi locuri de muncă, alungă populația activă din țară și lasă copii fără părinți, numai pentru a se agăța de putere și de banii publici.”

comments

comments