full screen background image

Propunerea săptămânii 28 MAI – 03 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CELINE DION – Ashes

Celine Dion a făcut echipă cu nimeni altul decât nonconformistul Deadpool. Artista a acceptat propunerea de a realiza o piesă inclusă pe coloana sonoră a peliculei “Deadpool 2”. “Ashes” este o piesă încărcată de emoție, în care vocea superbă și inconfundabilă predomină, dar este “asezonată” și cu doze bine gândite de umor. “De-a lungul anilor am primit multe melodii incredibile și am fost implicată în variate proiecte distractive. Ashes este una dintre acele melodii (incredibile), iar filmul Deadpool este ceva complet scos din tipare”, asta transmitea artista pe Twitter. Dacă vrei ca piesa “Ashes” să se audă la VIVA FM, voteaz-o și ea are șansa de a intra în playlist-ul nostru.

  • KODALINE – Follow Your Fire

Motivație. Pasiune. Intuiție. Și o piesă menită să aducă pozitivismul în orice situație. A doua noastră propunere pentru această săptămână vine de la trupa irlandeză Kodaline. “Follow Your Fire” este despre felul în care ar trebui să ne urmăm pasiunile și despre cât de mult contează să facem exact ceea ce simțim. De asemenea, trupa va concerta anul acesta pentru prima oară în România. Până să îi auzim live și să ne delectăm cu ritmuri indie folk, indie rock, indie pop sau rock alternativ, noi vă propunem să îi votați, pentru ca piesa “Follow Your Fire” să intre în playlist-ul VIVA FM. Are șanse?.

 

  • SELENA GOMEZ – Back To You

După o perioadă ceva mai dificilă pe plan personal, Selena Gomez a lansat o nouă piesă, ce va fi inclusă pe următorul album la care lucrează artista, dar și pe coloana sonoră a serialului pe care aceasta îl produce. “Back To You” vorbește despre o iubire puternică indiferent de consecințe sau nedreptatea partenerului, iar fanii au sugerat imediat că piesa i-ar fi dedicată lui Justin Bieber, cu care artista a format un cuplu, timp de mai mulți ani. Dincolo de aceste ipoteze, piesa are potențial și în ce privește mesajul, versurile, dar și în direcția liniei melodice. “Back To You” este așadar cea de-a treia propunere pe care o lansăm în această săptămână. Dacă vreți ca piesa să ajungă și în playlsit-ul VIVA FM, votați în consecință!

Votează melodia preferată!

comments

comments