full screen background image

Dan Cuşnir, PSD. “Ion Lungu și Gheorghe Flutur vor celebra Anul Centenar la 2 ani după Anul Centenar”

Dan Ioan Cușnir, Președinte al Organizației Municipale PSD Suceava, îl acuză pe primarul Sucevei, Ion Lungu, că a cheltuit 2 milioane de euro pentru consolidarea actualului pod din Burdujeni peste Suceava, în care prețul noului pod care se doreşte a fi construit este doar 1 milion de euro.

Mai mult, Cuşnir se întreabă ce fel de lucrări s-au efectuat acum doar 7 ani, dacă în prezent calitatea podului este jalnică, traficul pe banda 1 spre Burdujeni fiind aproape imposibil (foto).

Printr-un comunicat de presă, Dan Ioan Cușnir transmite:

“Începând cu anul electoral 2016, Ion Lungu și Gheorghe Flutur, le promiteau Sucevenilor un An Centenar plin de realizări mărețe pentru a marca Anul Centenar – 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Printre multe altele, Ion Lungu le promitea Sucevenilor Podul Centenar, al doilea pod peste apa Sucevei. Marea realizare a lui Ion Lungu este faptul că, după 2 ani, în Anul Centenar, a reușit să finalizeze studiul de prefezabilitate. Ura!

De data aceasta, pentru că nu va fi în stare să facă nimic, încearcă să ne impresioneze prin prețul noului pod – doar 1 milion de euro. Gura Păcătosului adevăr grăiește! Avem și noi o întrebare, pe care sperăm să i-o adreseze procurorii: Dacă un pod nou costă 1.000.000 euro, cum poate Ion Lungu justifica cheltuirea în perioada 2010-2011 a 1.000.000 euro+4.000.000 lei, adică 2.000.000 euro pentru consolidarea actualului pod din Burdujeni peste Suceava? Și mai mult decât atât, ce fel de lucrări s-au efectuat acum doar 7 ani dacă în prezent calitatea podului este jalnică, traficul pe banda 1 spre Burdujeni fiind aproape imposibil.

Dacă Ion Lungu promitea Podul Centenar, Gheorghe Flutur promitea, printre multe altele, Sala Unirii. Tulburător! Doar că, după peste 2 ani, suntem doar la stadiul de Studiu de Fezabilitate. Atât a putut Gheorghe Flutur realiza în 2 ani – un studiu de fezabilitate.

Atât au putut Ion Lungu și Gheorghe Flutur realiza în Anul Centenar, multe promisiuni, multă vanzoleala, cocarde în piept și diplome pe care și le vor împărți ei între ei. Dacă Ion Lungu și Gheorghe Flutur ar fi avut responsabilități în Anul 1918 – Anul Unirii, ar fi realizat Unirea cu 2 ani după Unire. Din fericire, au responsabilități doar în Anul Centenar și îl vor sărbători la 2 ani după Anul Centenar.

Sucevenii merită cu mult mai mult. Sucevenii merită mult mai mult respect și proiecte de anvergură finalizate la termen.

Avem obligația să continuăm să facem “Totul pentru Suceava”!”

comments

comments