full screen background image

800 de medici, la “Zilele Medicale ale Sucevei”. Sorina Pintea şi Raed Arafat vor participa la eveniment

Aproximativ 800 de medici din ţară, Ucraina și Republica Moldova vor participa, de joi până sâmbătă, la conferința Zilele Medicale ale Sucevei.

Manifestarea organizată de Colegiul Medicilor Suceava, ajunsă la a 7-a ediție, se va desfășura la complexul Zamca și la Camera de Comerț și Industrie.

La eveniment vor lua parte ministrul Sănătății, SORINA PINTEA, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, RAED ARAFAT, precum și medici din toate specialitățile, medici dentiști și asistentele medicale.

Șeful Colegiului Medicilor Suceava, SORIN HÎNCU, a precizat că subiectele ediției vor fi managementul pacientului critic și urgențe medico-chirurgicale.

Secretarul Colegiului Medicilor Suceava, IRINA BADRAJAN, a menționat că sloganul conferinței va fi Suntem uniți cu toți sub același jurământ.

La rândul său, președintele Colegiului Medicilor Dentiști Suceava, GABRIEL GOSPODARU, a spus că temele de dezbatere vor suscita atenția specialiștilor, fapt ce va duce la întărirea relațiilor de colaborare.

comments

comments