full screen background image

Gașca Zurli revine la Shopping City Suceava!

Shopping City Suceava sărbătoreşte ziua copilului în avans şi îi invită pe toţi prichindei la un super spectacol susţinut de Gașca Zurli, vineri, pe 18 mai, începând cu ora 18:00, în parcarea centrului comercial. Intrarea este liberă!

Gașca Zurli, trupa fenomen pentru copiii din România, revine la Suceava cu un super show educativ, interactiv și vesel, în care cei mici şi cei mari vor putea să danseze, să cânte, să radă şi să aplaude alături de îndrăgitele personaje.

Shopping City Suceava celebrează 10 ani de la inaugurare și le-a pregătit sucevenilor un an plin de distracții și evenimente speciale. Astfel, spectacolul pe care îl va susţine Gașca Zurli în parcarea Shopping City Suceava este cu intrare gratuită, iar la eveniment sunt invitaţi toți copiii, părinții si bunicii dornici de distracție. În plus, pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună, spectacolul va fi organizat in parcarea centrului comercial şi va fi transmis live și pe un ecran LED de mari dimensiuni ce va fi amplasat pe scenă, așa încât cei prezenți să nu piardă niciun moment important.

În cadrul evenimentului cei mici vor avea ocazia de a cunoaște în realitate personajele lor preferate, de a canta si a dansa impreuna cu ei și de a-și achiziționa atat de indragitele produse personalizate marca Zurli. In plus, la finalul spectacolului cei mici vor avea ocazia sa obtina si un autograf de la Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Zdrăngănel, Zâna Bună, Bucătărașul Zurli, Vrăjimăturica, Lulu și Mulțumesc.

Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. De nerăbdare, micuții spectatori vin și cu o oră înainte de începerea show-urilor.

Milioane de copii şi părinţi iubesc personajele din Gașca Zurli şi le iau ca model. Spectacolele Gaşca Zurli îmbină perfect teatrul, muzica si educaţia alături de joacă, zâmbete şi fericire într-un show care îi vrăjeşte pe cei mici, îi amuză şi îi implică în distracţie.

comments

comments