full screen background image

Deputatul Cătălin Nechifor a demisionat din PSD şi s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, PRO România

UPDATE – Deputatul de Suceava, CĂTĂLIN NECHIFOR, și-a anunțat astăzi demisia din PSD și trecerea la partidul condus de VICTOR PONTA, Pro România.

El a declarat că PONTA, în perioada când a fost premier, a contribuit la finalizarea unor investiții importante la aeroport, Spitalul Județean, Cetatea de Scaun și la drumul Suceava – Botoșani.

NECHIFOR a spus că acest proiect este „o alternativă la actuala clasă politică”, având în vedere schimbările intervenite pe plan național și internațional.

Prezent la Suceava, VICTOR PONTA a declarat că rămâne “pro-pesediști, dar anti-DRAGNEA” și că, până săptămâna viitoare, Pro România va avea grup parlamentar.

El a menționat că ultimele guverne au dus la scădere economică și la diminuarea încrederii populației în clasa politică.

 

 

Deputatul Cătălin Nechifor a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu Victor Ponta, că a demisionat din PSD.

Nechifor a spus că s-a înscris în formaţiunea PRO România, condusă de Victor Ponta.

Nechifor a precizat că, la începutul săptămânii viitoare, îşi va anunţa în Parlament trecerea la PRO România.

Ponta se află într-un turneu prin ţară, prima sa vizită fiind la Suceava.

Victor Ponta a declarat că, în prezent, PRO România are 8 deputaţi şi că, în cel mai scurt timp, numărul acestora va ajunge la 10, număr necesar pentru constituirea unui grup parlamentar.

Fostul prim-ministru a mai spus că nu este anti PSD, ci doar anti Dragnea, şi că în curând va face dezvăluiri despre modul în care sunt satisfăcute interesele personale şi ilegale ale lui Liviu Dragnea şi ale grupului său de interese.

Vom reveni cu amănunte.

comments

comments