full screen background image

Protecția Copilului organizează Campania ”Porți deschise spre voluntariat”

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava organizează, în perioada 21-25 mai 2018, Campania ”Porți deschise spre voluntariat”, care se va desfășura la nivelul tuturor centrelor și serviciilor din structura direcţiei.

Nicoleta Daneliuc, purtător de cuvânt al DGASPC Suceava, menționează că plecarea va avea loc în fiecare zi, de la sediul unităţii (Bd. George Enescu, nr. 16), pentru cei care doresc să plece cu mijloacele de transport ale instituției, dar şi pentru cei care doresc să fie însoțiți.

Doritorii sunt rugaţi să confirme participarea, pe zile, până pe 17 mai, pe adresele de email: daneliucd@yahoo.com sau pr@dgaspcsv.ro, pentru ca DGASPC să se poată organiza cu transportul și echipa care va însoți invitații.

“Ştim cât este de prețios timpul dumneavoastră, de aceea vă atașăm și calendarul vizitelor, în cazul în care doriți să vizitați un anumit centru. De asemenea, vă punem la dispoziţie şi afişul campaniei, care are ca fundal desenul câştigător al unui tânăr talentat care se află cu măsura plasament la Centrul ”Visătorii” de la Fundu Moldovei şi care a întrunit cele mai multe aprecieri în cadrul concursului de desen ”Centenar prin ochi de copil”. Vă mulțumim și vă așteptăm!”, a transmis Nicoleta Daneliuc.

Programul vizitelor îl puteţi consulta mai jos:

comments

comments