full screen background image

Autoturism Mercedes căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră suceveni

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Mercedes E 300 Hybrid, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 15 mai, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Drept urmare, în jurul orei 16.00, un echipaj mobil al poliției de frontieră a identificat și oprit pentru control pe raza localității Liteni, un autoturism marca Mercedes E300 Hybrid, condus de cetățeanul român Alexandru P., în vârstă de 60 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Cu ocazia controlului asupra documentelor, poliţiştii de frontiera au efectuat verificări specifice cu privire la autoturismul în cauză.

Astfel, au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 115.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, până la finalizarea cercetărilor.

comments

comments