full screen background image

Accident în lanţ cu 4 maşini avariate, în Şcheia

În cursul dimineţii de marţi, la ora 07.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Humorului din localitatea Șcheia, ajungând la intersecția cu strada Aleea Vămii, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Pătrăuți nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers.

Din acest motiv, a intrat în coliziune față spate cu autoturismul condus de un tânăr, de 18 ani, din localitate, pe care l-a proiectat în autoturismul condus, în faţa sa, de un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani a fost și el proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 62 de ani, din comuna Șcheia, care era oprit pe strada Aleea Vămii, pentru a se asigura în vederea pătrunderii pe strada Humorului.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorilor auto de 18 și 22 de ani, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments