full screen background image

5 tineri din Siret arestaţi, după ce au agresat două persoane într-un bar din localitate

Poliţiştii au atras în nenumărate rânduri atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă de natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii, astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată. Drept dovadă, exemplifică cu încă un caz în care, după documentarea temeinică a cauzei, au dispus măsuri ferme, conform legii, cinci persoane care au săvârşit acte de violenţă şi de tulburare a liniştii publice fiind încarcerate în arestul IPJ Suceava.

La data de 13 mai 2018, Poliția Orașului Siret a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, în incinta unui club din oraşul Siret, a avut loc o agresiune.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 01.32, şapte tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, toţi din oraşul Siret, având asupra lor obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, au provocat scandal în incinta unui club din localitate, ocazie cu care au agresat două persoane, de 27 şi 23 de ani din oraşul Siret, și au distrus oglinda retrovizoare a unui autoturism din parcarea clubului.

În vederea completării probatoriului, la 15 mai, poliţiştii, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale și a unei grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Rădăuți.

În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cinci suspecţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, aceştia fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava, faţă de ceilalţi doi suspecţi cercetările fiind continuate în stare de libertate.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

Conducerea IPJ Suceava îi avertizează pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza