full screen background image

O femeie din Rădăuţi a murit în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Pătrăuţi

Duminică, în jurul orei 14.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara localității Pătrăuți, un bărbat, de 64 de ani, din judeţul Iaşi, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a autoturismului condus de un bărbat, de 83 de ani, din municipiul Rădăuți.

La revenirea pe bandă de mers, a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 30 de ani, tot din municipiul Rădăuți, cele trei vehicule implicate părăsind partea carosabilă.

Au intervenit modulul SMURD al Detașamentului Suceava, cu o ambulanță SMURD TIM și o autospecială pentru descarcerare, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 83 de ani, decesul unei femei, de 80 de ani, din Rădăuți, şi rănirea unui bărbat de 55 de ani, din comuna Dornești, pasageri în autoturismul condus şoferul rădăuţean.

Celelalte două victime, conștiente, au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments


TAG