full screen background image

Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă publică, desfăşurate de poliţişti

Polițiile Orășenești Milișăuți, Cajvana și Solca au organizat, miercuri, o acțiune pe raza de competență, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră.

În cadrul acţiunii au fost verificate 14 societăți comerciale și agenți economici, fiind legitimate 40 de persoane şi controlate 24 de autovehicule.

S-au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.000 de lei, din care 11 la Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, republicată, şi s-au confiscat bunuri în valoare de 200 de lei, constând în articole de îmbrăcăminte.

Tot miercuri, Poliția Orașului Salcea și Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Suceava au organizat o acțiune punctuală pe raza de competență privind respectarea regimului legal de viteză și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Au fost verificaţi 10 conducători auto, fiind aplicate 6 sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.770 de lei şi reţinute două permise de conducere.

comments

comments