full screen background image

Despre Zilele Teatrului Matei Vișniec, ediția a II-a, cu Angela Zarojanu!

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local Suceava organizează, în perioada 12 – 20 mai 2018, Zilele Teatrului Matei Vișniec, ediția a II-a, dedicată Centenarului Marii Uniri.

Această ediție a festivalului este una specială, care celebrează unirea prin teatru, la Suceava fiind prezente, pe parcursul a 9 zile, instituții teatrale de notorietate din toate regiunile istorice ale României, precum și Republica Moldova. Invitatul special al Zilelor Teatrului Matei Vișniec este, ca în fiecare an, dramaturgul Matei Vișniec, dar sucevenii se vor putea bucura din nou și de prezența renumitului regizor Alexander Hausvater, o personalitate culturală complexă, pentru care Suceava nu e deloc străină.

Joi, de la ora 16:00, în spațiul expozițional al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” , va avea loc evenimentul ” Ce dacă” – Lansare de carte şi vernisaj, ilustraţii de Dan Lăcătuş.

Angela Zarojanu, membru în Consiliul de Administraţie al teatrului sucevean, a fost prezentă la matinalul Dimineți Animate, și ne-a dat mai multe detalii despre evenimentele prilejuite cu ocazia Zilelor Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava.

comments

comments