full screen background image

Start la înscrieri pentru MTB Dragomirna powered by ASSIST, cel mai mare concurs de mountain bike din Bucovina

MTB Dragomirna powered by ASSIST, cea mai așteptată competiție de ciclism din Bucovina, va avea loc pentru a VII-a oară consecutiv, pe 9 iunie 2018, la Dragomirna, iar doritorii se pot înscrie deja pe www.club.monticond.ro.

Acest eveniment cu tradiție este organizat de magazinul de biciclete Monticond Serv din Suceava și se adresează tuturor persoanelor pasionate de ciclism și natură din toată țara, indiferent că este vorba despre profesioniști sau persoane care își doresc să aibă parte de o experiență unică alături de prieteni și familie.

În organizarea acestei competiții, Monticond Serv colaborează și în acest an cu ASSIST Software, în calitate de sponsor principal al evenimentului și promotor al mișcării și stilului de viață sănătos. De altfel, compania suceveană de IT va fi reprezentată în concurs și de câteva zeci de bicicliști pasionați, membri ai ASSIST Biking Club, care se bucură de notorietate în rândul profesioniștilor.

Traseul propus anul acesta de către organizatori promite a fi unul plin de surprize și noi provocări, atât pentru cei mici (începând de la patru ani), dar mai ales pentru cei mari mari, dornici de experiențe de neuitat pe două roți.

De la an la an, acest eveniment capătă o amploare tot mai mare, semn că, persoanele care au mai participat la acest concurs au avut parte de o experiență unică care merită retrăită și împărtășită familiei și prietenilor. Totodată, organizatorii lansează o invitație persoanelor tinere și dornice de noi activități, de a se alătura echipei Monticond ca voluntari activi în organizarea acestui eveniment. Formularele de înscriere se regăsesc pe site-ul clubului Monticond.

În cadrul MTB Dragomirna powered by ASSIST 2018 vor fi pregătite 4 trasee care să corespundă tuturor categoriilor de vârstă și pregătire. Startul și sosirea vor avea loc în parcarea Camping Dragomirna, lângă Mănăstirea Dragomirna din comuna Mitocul Dragomirnei, județul Suceava.

Tipuri de trasee competiționale

Traseul lung solicită bicicliștii care practică ciclismul cu un nivel ridicat de dificultate. Acesta are o distanță de aproximativ 50 km și străbate drumurile forestiere din preajma Mănăstirii Dragomirna.
Traseul Scurt se adresează celor care au o mai bună pregătire în tainele pedalatului, traseul având aproximativ 35 km și străbate drumurile forestiere de prin pădurile din preajma Mănăstirii Dragomirna.
Traseul Kids este gândit special pentru distracția celor mici, având o lungime de aproximativ 4 km și o dificultate mică.
Traseul Family va avea o lungime de aproximativ 14 km și va fi pe drumuri forestiere, pietruite sau doar pământ, cu trafic inexistent. Acest traseu este special creat pentru petrecerea timpului în familie și dezvoltarea spiritului de echipă.

Înscrieri și taxe de participare

Dacă dorești să te înscrii în competiție sau să fii la curent cu noutățile despre eveniment, o poţi face accesând http://www.club.monticond.ro.
Taxa de participare este stabilită la 80 de lei, în cazul înscrierii şi plăţii efectuate până în ziua competiţiei, şi 10 lei pentru un copil care participă la Traseul Kids. În cazul în care participantul se înscrie în ziua competiției, taxa va fi de 100 de lei. Taxa de participare se poate achita la magazinul Monticond (strada Universității, numărul 29, Suceava) (de luni până vineri, între orele 8:00 și 18:00 și sâmbătă, între orele 8:00 și 14:00, sau prin virament bancar la Banca Transilvania, titular Club Sportiv Monticond, în contul RO17 BTRL RONC RT02 5649 1601 (plus comision de tranzacție – patru lei).

Fiecare participant va primi din partea organizatorilor un pachet de start care va include: cronometraj, număr concurs, coliere de prindere, o sticlă de apă, baton nutritiv, gel, tricou tehnic, medalie de finish și alte surprize.

comments

comments