full screen background image

Rădăuțeanul Iulian Iustin Melinte, Președinte interimar al Organizației Județene Suceava al Partidului Neamul Românesc

Sâmbătă, 5 mai, a avut loc la Suceava prima întâlnire a membrilor fondatori ai Organizației Județene Suceava a Partidului Neamul Românesc, unde într-un cadru solemn s-a trecut la constituirea Biroului Executiv a Organizației.

Cei prezenți au început ședința prin a ține un moment de reculegere în memoria tuturor eroilor căzuți pentru neatârnarea și unitatea Neamului românesc. După semnarea adeziunilor, s-a votat ca rădăuțeanul Iulian Iustin Melinte să ocupe funcția de Președinte interimar al Organizației Județene Suceava al Partidului Neamul Românesc. Au urmat discuții specifice cu caracter politic și social.

Partidul Neamul Românesc a fost înscris la Tribunalul București la data de 7 februarie 2018. Președinte al Partidului Neamul Românesc este fostul deputat PSD din legislatura trecută Ninel Peia, prim-vicepreședinte este generalul Mircea Chelaru, generalul Nicolae Rotaru are funcția de vicepreședinte, în timp ce un al treilea general, Constantin Onișor, este secretar general al Partidului Neamul Românesc. Partidul Neamul Românesc este o prezență necesară și obiectivă în spectrul sistemului politic actual românesc și continental, care își asumă categoric împlinirea aspirațiilor legitime și meritate ale tuturor românilor, definite prin pace și armonie socială, bunăstare condescendentă, respectul de sine și demnitatea în lume, bucuria de a trăi în libertate și frumusețea spiritual, în bună înțelegere cu toate semințiile civilizate ale lumii.

Partidul Neamul Românesc, cheamă sub steagul său pe toți cei ce vor o Românie verticală, nesupusă normelor străine de cauza națională. Pentru Partidul Neamul Românesc, credința strămoșească, cultul eroilor căzuți pentru neatârnare sau în lagărele și închisorile comuniste, în stepele prăfuite, opinca, doina și cavalul sunt coloane verticale care stau la baza Neamului sfânt românesc. Cine dorește să fie santinelă vie și apărător al Neamului cine crede necondiționat în revigorarea României prin muncă și jertfă continuă este așteptat să țină cadența cu cei care au pășit odinioară, cu cei care pășesc astăzi pe umerii vechii Dacii.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments