full screen background image

INGLOT COSMETICS s-a deschis și în Suceava

Smărăndiţa şi Adi Grădinariu, managerii magazinelor “Parfums de Sofia”, au adus pentru suceveni un alt brand de cosmetice, Inglot.

INGLOT COSMETICS este concern internațional de produse cosmetice, unul dintre cei mai mari producători de produse cosmetice profesionale din lume.

Brandul Inglot oferă o gamă largă de produse, ce permite atât unui profesionist, cât și unui pasionat de makeup să-și formeze un kit complet.
Inglot își întâmpină clientele cu o paletă extinsă de cosmetice profesionale, care acoperă toate preferințele în materie de beauty.

Farduri, rujuri, mascara, fond de ten, pudră, lacuri de unghii, eyeliner și multe alte produse de îngrijire a tenului și accesorii make-up sunt propunerile Inglot. Produsele sunt de o calitate superioară, realizate din ingrediente atent selectate, pentru a păstra sănătatea pielii și pentru un efect de durată”.

Brandul Inglot, prezent acum și în Iulius Mall Suceava, se distinge prin varietatea culorilor disponibile și prin conceptul Freedom System, care le permite clientelor să își creeze propriile truse de machiaj.

Noua colecție de produse permite femeilor să își creeze singure look-uri unice, fie că își doresc un look natural de zi, fie un look glam de seară, inspirate din stilul iconic al lui Jennifer Lopez.

Este de apreciat că managerii suceveni investesc în francize şi sprijină comunitatea, oferind locuri de muncă şi acces la branduri de talie internațională.

Strãlucește cu INGLOT! Acum și în Suceava, la Iulius Mall!

comments

comments