full screen background image

Complexul comercial Egros Shopping, investiţie de peste 15 milioane de euro, a fost inaugurat sâmbătă

Cel mai nou centru comercial din municipiul Suceava, Egros Shopping, a fost inaugurat oficial, sâmbătă, 5 mai.

La inaugurare au fost prezenți viceprimarii Sucevei, Lucian Harșovschi și Marian Andronache.

Investiţia în noul complex, situat între Bazar şi Shopping City Suceava, cu o suprafaţă construită de circa 20.000 de metri pătraţi, a fost de peste 15 de milioane de euro.

Cei doi acționari ai complexului au transformat fostele unităţi de producţie ale fabricii de mobilă Mobstrat în spaţii comerciale, fiind create 1.500 de noi locuri de muncă.

730 de spații comerciale sunt amenajate, în curs de amenajare sau disponibile pentru închiriere.

Evenimentul de deschidere s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică, prin oferirea a 3.000 de premii garantate primilor 3.000 de clienţi (aparate electrocasnice, tigăi, cozonaci, sticle de suc şi alte surprize, în baza bonurilor de cumpărături, la punctul de premiere de la intrarea în complex), dar şi prin oferte deosebite.

Costel Rădeanu, unul dintre acționarii Egros, a spus că „venim în întâmpinarea nevoilor sucevenilor cu primul mall pentru cei cu venituri medii, pentru că și prețurile magazinelor găzduite sunt menținute la un nivel redus, prin practicarea de chirii mai mici. Avem amenajate 730 de spații comerciale, iar prin intermediul partenerilor noștri asigurăm cllienților întreaga gamă de marfă și servicii de care au nevoie”.

Cât privește partea de servicii, Rădeanu a arătat că în Egros clienții pot găsi farmacie umană, veterinară, naturistă, optică medicală, croitorie, frizerie, casă de schimb valutar, servicii bancare și ATM-uri, casino, zonă de food-court, spațiu de joacă pentru copii, precum și o zonă specială, de 800 de metri, pentru comercializarea produselor tradiționale din Bucovina.

„La fel și la produse, avem de toate, de la îmbrăcăminte, încălțăminte pentru adulți și copii, rochii de mireasă, menaj, uz casnic, auto, la electronice și electrocasnice, mobilier, covoare sau amenajări exterioare”, a mai adăugat omul de afaceri ieșean Costel Rădeanu.

La rândul său, asociatul Egros, Cristian Delcea, a mai precizat că Egros urmează să se dezvolte și în alte orașe din țară, cum ar fi Cluj, Craiova, Timișoara, Constanța și Brașov.

„Facem studii, sperăm ca în următorii cinci ani să avem deschise cinci complexe Egros în toată țara. E un model care funcționează bine, o investiție 100% românească”, a declarat Delcea.

comments

comments