full screen background image

Concursul Bucovina Dog Show de la Shopping City Suceava – un real succes

Concursul Bucovina Dog Show a reunit, la final de săptămână, 3 expozitii chinologice la care au fost inscris peste 900 de câini aparținând unor proprietari din România, Ungaria, Lituania, Polonia, Ucraina si Republica Moldova.

Sâmbătă au avut loc două competitii chinologice naţionale multirasă, cu decernarea Certificat ului de Aptitudini pentru Campionat, iar duminică s-a desfășurat expoziția internatională CACIB, oferind astfel șansa celor înscriși să devină direct Campion România.

Cele 3 expozitii canine s-au desfășurat după același program – arbitraj individual la ringuri, respectiv reprezentanții fiecărei rase s-au prezentant în ringul arondat și au defilat în fața arbitrului pentru a-i fi evaluată morfologia rasei.

După finalizarea arbitrajelor tuturor celor 68 de rase prezente în concurs, competiția se muta în ringul central, unde se derulau concursurile speciale.

Marele premiu a fost adjudecat de exemplarul de akita american în proprietatea lui Călin Lungu din Bistrița, care a mai cîștigat încă 3 titluri la Bucovina Dog Show 2018, Best Junior in Show și Best Junior In Show si Best in Show.

Competiţia a fost jurizată de un corp de arbitri din Ucraina și România.

comments

comments