full screen background image

O nouă ediţie “Bucovina Dog Show”, în parcarea Shopping City Suceava

Ne mai desparte doar o zi de ”Bucovina Dog Show” 2018. Singura Expoziţie Chinologică Internaţională din zona Moldovei – ”Bucovina Dog Show” este organizată de Asociația Chinologica Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Royal Canin.

Alături de matinali, a fost, în această dimineață, Gabriel Cramariuc, secretar al Asociației Chinologice Suceava.

Ca în fiecare an, în parcarea Shopping City Suceava, vizitatorii vor putea admira câini de rasă de o diversitate uimitoare, unii dintre ei prezenţi pentru prima oară la competiţiile organizate la Suceava.

“Bucovina Dog Show” va reuni două expoziţii chinologice naţionale multirasă, cu decernarea titlului CAC (Certificat de Aptitudini pentru Campionat), ce vor avea loc sâmbătă, dar și o expoziție internatională de tip CACIB, ce va avea loc duminică.

În cele două zile de concurs, pentru cele 3 expoziții, sunt înscrişi peste 900 de câini, din 60 de rase, precum şi peste 200 de proprietari şi canise, competiţia fiind jurizată de un corp de arbitri naționali și internaţionali.

Expozițiile se vor bucura de participare internațională, fiind așteptată prezentarea a 58 de câini din Ungaria, Lituania, Polonia, Ucraina și Republica Moldova.

Aflați ultimele detalii despre expoziția din acest weekend, în interviul de mai jos!

comments

comments