full screen background image

”Ai grijă de tine!”, o nouă emisiune-magazin la Radio VIVA FM!

”Ai grijă de tine!” o nouă emisiune-magazin, prezentată de Iulia Sîrghi, alături de specialist în frumusețe Mara Popovici, a fost difuzată, astăzi, de la ora 12.00.

Vă aducem în atenție un stil de viață sănătos, noutăţi din lumea medicală, metode de tratament, nutriţie şi alimentaţie.

Creionăm traseul potrivit către un stil de viață sănătos.

Primăvara este un anotimp numai bun pentru o detoxifiere a organismului, un procedeu sănătos pentru aproape oricine, atunci când este făcut prin metode naturale, cu multe fructe şi legume și echilibrat nutritiv și caloric. Astăzi am discutat despre toate oportunitățile de slăbit, încât pachetul să fie complet, iar noi să slăbim sănătos.

În prima ediție a emisiunii am discutat despre cum putem slăbi sănătos, dar și despre cum ne putem menține la greutatea dorită:

”Deși nu va bucura pe multă lume acest răspuns, trebuie să recunoaștem ca nimic nu poate înlocui sportul și mișcarea. În acest sens nu mă refer neapărat la mersul la sala, ci la mișcarea pe care o putem realiza și singuri acasă, sau afară. Este atât de ușor acum, cu evoluția tehnologiei, să downloadăm în 2 minute un program de sport care variază între 10 și 30 de minute și să începem ușor să ne mișcăm. Nu vom realiza minuni, dar schimbările apar odată cu munca depusă, asta este sigur.

La fel de important ca și sportul este mâncarea. Și nu doar cât mănânc, ci felul cum o facem și ce alegem să mâncăm. Hidratarea este importantă nu doar in diete, ci în fiecare zi. La apă nu renunțăm niciodata, și nu o bem doar când ne este sete, ci este important să bem cât mai des măcar câte o gura de apă. Ajută la menținerea hidratării, la curățarea pielii și a întregului organism”, ne-a spus Mara Popovici.

Ascultați interviul integral, mai jos:

comments

comments