full screen background image

Dosar penal pentru un tânăr care a furat maşina tatălui său şi a condus-o, fără permis, prin Frătăuții Noi

În cursul acestei nopţi, la ora 01.10, un echipaj mixt format din polițiști ai Secției 4 Poliție Rurală Gălănești și polițiști de frontieră a oprit pentru control, pe DC Vuliva, din comuna Frătăuții Noi, autoturismul cu număr de înmatriculare provizorii condus de un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Rădăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto, iar autoturismul aparţine unei femei, de 44 de ani, din judeţul Ilfov, autorizația de circulație provizorie fiind expirată din 6 martie 2018.

Din primele cercetări și din audierea conducătorului auto, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost luat de tânăr din curtea tatălui său, din municipiul Rădăuți, fără știrea acestuia, autoturismul fiind cumpărat la începutul lunii martie 2018.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furtul în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments