full screen background image

Propunerea săptămânii 23 – 29 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CHARLIE PUTH FT. KEHLANI – Done For Me

Direct de pe albumul “Voice Notes” ce va fi lansat de către Charlie Puth în luna mai, vine și piesa “Done For Me”, o colaborare cu deja celebra Kehlani. S-ar părea că piesa este o continuare pentru “Attention” și “How Long”, adoptând cam același stil. Și ideea piesei se menține în aceeași zonă cu care am fost obișnuiți: modalitatea de a trece peste o relație eșuată. Dacă vrei să auzi piesa și la VIVA FM, votează în consecință!

  • KYGO FT. MIGUEL – Remind Me to Forget

Norvegianul Kygo pare că nu are nevoie de timp liber, de odihnă sau pentru inspirație suplimentară. După colaborările cu Selena Gomez și Elie Goulding, artistul a lansat acum o nouă piesă, alături de Miguel și care se numește “Remind Me to Forget”. Cei doi și-au unit forțele pentru o piesă dedicată perioadei de după despărțire, combinând însă ritmuri R&B atât în ce privește linia melodică dar mai ales la partea vocală. Merită “Remind Me to Forget” să ajungă în playlsit-ul VIVA FM?

 

  • LES ELEPHANTS BIZARRES FT. KENT ARCHIE – Something In Your Eyes

Trupa indie-electro-pop Les Elephants Bizarres, cu peste 10 ani de activitate și 3 albume deja lansate, vine cu o nouă piesă intitulată “Something In Your Eyes”. De data aceasta în colaborare cu Kent Archie, piesa transmite o energie debordantă și are un videoclip filmat pe parcursul a trei zile, în care munca și distracția s-au completat perfect iar rezultatul i-a făcut mândri pe băieți: “Am muncit și am stat în frig, dar acum suntem happy pentru că s-a creat o amintire frumoasă și a ieșit un clip așa cum ni-l imaginam – deci am plecat acasă cu exact ceea ce ne-am propus, un clip bizar”, au transmis membrii echipei.
Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai îndrăgite trupe din zona alternative-ului românesc iar dacă vrei ca cea mai nouă piesă a lor să să se audă la VIVA FM, votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments