full screen background image

Peste 200 de puieți de molid, plantați în fața Căminului pentru persoane vârstnice Rădăuți

De la începutul lunii aprilie, peste 200 de puieți au fost plantați în fața Căminului pentru persoane vârstnice din Rădăuți.

Acțiunea a fost inițiată de Garda Forestieră Suceava, în colaborare cu Primăria Municipiului Rădăuți și Grupul de inițiativă locală “Rădăuțiul Civic”.

La Rădăuți, a avut loc o acțiune de plantare molizi în perimetrul Căminului de persoane vârstince situat pe strada Frîncei.

În urmă cu câteva luni, la prima întâlnire a Comisiei „Centenar”, la care a fost invitat și grupul Rădăuţiul civic, s-a lansat ideea de a participa cu toţii la o acțiune de plantare de puieți la azilul persoanelor vârstnice.

Ideea a fost implementată cu sprijinul Gărzii Forestiere din Suceava, într-un proiect mai amplu numit: „Pădurea Centenar”, inițiat de Ministerul Mediului.

Organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Rădăuți și Garda Forestieră Suceava, acțiunea a constat în plantarea a 205 puieți de molid.

Reprezentanții Gărzii Forestiere Suceava au pus la dispoziția voluntarilor echipamentul necesar și totodată au donat materialului săditor.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments