full screen background image

Conferinţă ştiinţifică cu participare internaţională, la USV

În perioada 27-29 aprilie, Asociaţia LUMEN şi Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare“ din Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Ştiinţifică de Drept şi Administraţie Publică Suceava şi Universitatea „Yuriy Fedkovych“ din Cernăuţi, organizează Conferinţa Internaţională Ştiinţifică LUMEN Rethinking Social Action. Core Values in Practice – RSACVP2018.

În cadrul conferinţei s-au înscris 266 de participanţi din România, Republica Moldova, Cehia, Rusia, Albania, SUA, Franţa, Turcia, Italia, Lituania, Slovacia şi Spania, care vor prezenta un număr de 172 de lucrări, în domenii precum: sociologie, asistenţă socială, ştiinţele comunicării, filosofie, istorie, filologie, sănătate publică, ştiinţe economice, ştiinţe politice, educaţie, studii religioase.

În cadrul Conferinţei LUMEN RSACVP2018, care va include şi o expoziţie de postere, se vor desfăşura 8 activităţi de tip workshop, mese rotunde sau lansări de carte.

A zecea ediție a Conferinței științifice internaționale LUMEN este un eveniment transdisciplinar, al cărui obiectiv general este promovarea excelenței științifice, încurajând cercetarea originală. Astfel, LUMEN RSACVP 2018 se concentrează asupra interferenței dintre noile abordări teoretice și practica socială și educațională, ținând seama de necesitatea unei redistribuiri etice a acțiunii sociale.

Conferinţa se desfăşoară în asociere cu cea de a 3-a ediţie a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale Ethical and Social Dimensions on Public Administration and Law, organizată de Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii „Ştefan cel Mare“ din Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Ştiinţifică de Drept şi Administraţie Publică Suceava, Universitatea „Yuriy Fedkovych“ din Cernăuţi, Ucraina, şi Asociaţia LUMEN din Iaşi.

Pentru detalii suplimentare cu privire la Conferinţă, puteţi să accesaţi: http://conferinta.info/

comments

comments