full screen background image

Continuă lucrările de asfaltare a străzilor din Rădăuţi

Străzile din municipiul Rădăuți prinse în programul de asfaltare sunt în proporție de 85% finalizate.

Zona Tolocii este balastată, iar în zona străzilor Ciocârliei, Merilor, Pepenăriei și Grânelor se intervine în aceste zile.

Este bugetată și partea dreaptă a străzii Calea Bucovinei unde s-a deteriorat asfaltul din cauza utilajelor agricole care au acces la stradă.

Urmează ca săptămâna viitoare să se înceapă lucrările pe străzile Frâncei și Abatorului, ocazie cu care strada Frâncei va fi închisă circulației dinspre Calea Bucovinei, întrucât utilajele vor acționa pe ambele benzi simultan.

Asfaltare și repararea rigolelor betonate se va realiza și pe strada Mihai Bodnar, după ce toții locatarii își vor termina lucrările de racordare la rețeaua apă-canal, după care se va asfalta și strada Andronic Motrescu, până la intersecția cu strada George Enescu.

Aceste lucrări se vor realiza cu fonduri de la bugetul local, urmând să se scoată la licitație proiectul, tot cu finanțare din bugetul local, pentru str. Tirului, Șerpuită, Uzinei, Cărămidăriei și Hipodromului, după cum a precizat, la VIVA FM Rădăuți, viceprimarul municipiului, Bogdan Loghin.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments