full screen background image

Campanie de împădurire pe raza Ocolului Silvic Stulpicani, pe 19 aprilie

Primăvara vine cu arbori noi pentru pădurile din Bucovina!

Mihail Robu, președinte la “Asociaţia pentru Promovarea Educației Elementare” și Iuliana Mardari, reprezentant “Decathlon” Suceava, au fost astăzi alături de matinalii Ada și Călin.

Ce-a de-a 3 a ediție a programului ”Plantăm pentru o Bucovină Verde” are loc joi, 19 aprilie, pe raza Ocolului Silvic Stulpicani.

Cei de la “Asociația pentru Promovarea Educației Elementare”, se alătura campaniei de împădurire a Direcției Silvice Suceava.
Împreună cu cei de la asociație, vor fi copiii de la Centrul de Plasament “Mihail si Gavril” Solca, Suceava.

Mihail Robu, președintele asociației: ”Oricine este dornic de aer proaspat si apa de izvor este invitat cu drag sa ne insoteasca! Pentru desfasurarea campaniei se pot face donatii ce vor fi rasplatite cu o fotografie a arborelui plantat care va purta numele donatorului. Puteți alege din cele 3 specii de arbori disponibili (brad, molid sau larice). Suma nu va face diferenta, ci dorinta de implicare!”

Donațiile se pot face in contul Asociației pentru Promovarea Educației Elementare:
RO73 RZBR 0000 0600 1837 6602 deschis la Raiffeisen Bank – Sucursala Bucovina (Suceava) menționând numele donatorului și specia arborelui pe care îl dorește plantat.

Mai multe detalii despre eveniment, aici.

comments

comments