full screen background image

O nouă ediţie a campaniei „Hai la înverzit”, în zona Pojorâta

Asociația Ghizilor din Bucovina (Bucovina Guides), cu sprijinul Ocolului Silvic Pojorâta, organizează sâmbătă, 21 aprilie, o nouă ediție a campaniei de reîmpădurire „Hai la înverzit”, în zona Pojorâta.

“Ne aflăm deja la a opta acţiune de acest gen în cadrul proiectului „Hai la înverzit”. Acţiunea noastră este una de voluntariat și ne propunem să continuăm campania începută acum șase ani”, transmit organizatorii.

Pentru voluntarii dornici să participe în această campanie s-au pus la dispoziție de această dată, maxim 100 de locuri, cu înscriere pe baza unui formular online, pentru că acțiunea se va desfășura pe o suprafață mult mai restrânsă.

Până la această oră, locurile au fost deja ocupate, solicitările fiind mari, mai ales în cadrul comunității „Hai la înverzit” din mediul online.

Campania este sprijinită cu mâncare, apă, mănuşi de lucru şi promovare, de către Gurmandio, Carrefour, Aqua Carpatica, Rocast şi Iris Alt-studio.

“Acțiunile noastre vor continua an de an, așa că, îi vom aștepta cu drag, pe toți iubitorii de natură în campaniile viitoare și îi invităm să ni se alăture, pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Hai-la-Inverzit-391382901039032/

Haideţi să ne luăm revanşa faţă de emisiile de gaze, faţă de gunoaiele aruncate în natură, de apa şi energia irosită!”, spun reprezentanţii Asociației Ghizilor din Bucovina.

comments

comments