full screen background image

Accident în Suceava, provocat de un bărbat din Șerbăuți, care conducea beat şi fără permis

În cursul nopţii de luni, la ora 23.00, în timpul executării serviciului, un echipaj din cadrul Biroul Rutier Suceava a constatat faptul că, la intersecția străzilor Calea Unirii şi Traian Vuia din localitate, s-a produs o tamponare, iar conducătorul auto vinovat și-a continuat deplasarea.

S-a procedat la oprirea autoturismelor implicate în accident, conducătorii auto fiind identificaţi ca fiind un bărbat, de 25 de ani, din comuna Șerbăuți, şi un bărbat, de 29 de ani, din comuna Pătrăuți.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul negativ, în cazul bărbatului de 29 de ani, și de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 25 de ani.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 25 de ani nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments