full screen background image

Teleorman: O persoană decedată şi opt răniţi în urma unui accident pe DN 6

* UPDATE ORA 08.47 – Teleorman: Răniţii din accidentul de pe DN 6, asistaţi la faţa locului, o persoană a fost trimisă la spital

Una dintre persoanele rănite în accidentul de pe DN 6, produs joi în zona localităţii teleormănene Bujoreni, a fost transportată la spital, restul răniţilor primind ajutor medical la faţa locului, iar o persoană a decedat, informează IGSU.

Conform sursei citate, persoana decedată este şoferul autoturismului implicat în accident.

“Opt persoane sunt rănite, dintre care o persoană a fost preluată de SAJ şi este în drum spre spital, iar şapte sunt asistate la faţa locului. În microbuz se aflau 12 persoane”, informează IGSU.

Conform IPJ Teleorman, şoferul autoturismului care circula pe DN 6 dinspre Bucureşti spre Alexandria a pătruns pe contrasens şi a intrat în microbuz.

În urma evenimentului rutier, fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Au fost alertate şi trimise spre locul accidentului o maşină de descarcerare, o autospecială de stingere, 3 echipaje de prim-ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ şi 2 autospeciale pentru victime multiple.

* UPDATE ORA 08.33 Teleorman: O persoană decedată şi şapte răniţi în urma accidentului de pe DN 6; a fost activat Planul Roşu de Intervenţie

O persoană a decedat şi alte şapte sunt rănite, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz pe DN 6, joi dimineaţa, în zona localităţii teleormănene Bujoreni, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

“Şoferul autoturismului care circula pe DN 6 dinspre Bucureşti spre Alexandria a pătruns pe contrasens şi a intrat în microbuz. Şoferul autoturismului a decedat în accident. De asemenea, şapte persoane sunt rănite”, a precizat Teodora Dragole.

Potrivit IGSU, au fost alertate şi trimise spre locul accidentului o descarcerare, o autospecială de stingere, 3 echipaje de prim-ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ şi 2 autospeciale pentru victime multiple.

* ORA 08.18 Teleorman: Accident cu victime multiple între Drăgăneşti de Vlaşca şi Bujoreni, după coliziunea dintre un microbuz şi un autoturism

Un accident rutier produs joi dimineaţa în judeţul Teleorman, între Drăgăneşti de Vlaşca şi Bujoreni, s-a soldat cu victime multiple, în urma coliziunii între un microbuz transport persoane şi un autoturism.

Potrivit IGSU, există posibilitatea să fie mai multe victime (12 persoane), sens în care a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Teleorman.

Au fost alertate şi trimise spre locul accidentului o descarcerare, o autospecială de stingere, 3 echipaje de prim-ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ şi 2 autospeciale pentru victime multiple. AGERPRES

comments

comments