full screen background image

Accident la Dumbrăveni, provocat de un şofer băut

În cursul serii de miercuri, la ora 19.00, în timpul executării serviciului, o patrulă din cadrul Postului de poliţie Dumbrăveni a constatat faptul că, pe DN 29, din localitate, s-a produs o tamponare soldată cu pagube materiale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 29, pe raza comunei Dumbrăveni, un localnic, de 47 de ani, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa, condus de un tânăr de 19 ani din aceeași localitate, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru tânărul de 19 ani, şi de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 47 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments