full screen background image

Alătură-te comunităţii “pentrulocalnici.ro”

În ultimii ani, societatea noastră este invadată!

Cultural, social, dar mai ales economic, comunităţile locale sunt afectate de globalizarea care nu ţine cont de anumite nevoi locale.

Seducţia produselor şi a obiceiurilor venite din Vest a lăsat o întreagă de producători locali fără posibilitatea de a se adapta rapid la necesitatea eficienţei produselor naţionale.

De aceea, Viva FM a lansat campania „Produse locale pentru localnici”, care are ca scop să-i determine, pe termen lung și mediu, pe consumatorii din comunitățile noastre să prioritizeze cumpărarea produselor producătorilor locali.

Ne dorim să atragem cât mai multe firme în acest proiect.

Tot ceea ce trebuie să facă firmele interesate este să intre pe www.pentrulocalnici.ro, să completeze formularul de înscriere, iar un reprezentant al campaniei le va contacta ulterior pentru stabilirea modalităților de suținere.

Invităm publicul larg să rămână conectat la noutățile despre această campanie și să cumpere cât mai multe produse ale producătorilor locali, lucru care contribuie pe termen lung la formarea unei comunități mai puternice, mai prospere din punct de vedere economic și, bineînțeles, mai fericite.

În contextul în care produsele din export au câștigat teren în fața celor locale, campania își propune să fie un catalizator între consumator și producător, în vederea obținerii beneficiilor de către ambele părți.

comments

comments