full screen background image

Concursul “Câştigă un tur al mănăstirlor din Bucovina” şi-a desemnat câştigătorii

Sărbătoarea Pascală se apropie cu pași repezi spre noi, iar spiritul creștinității, adus de una dintre cele mai frumoase sărbători, începe să dăinuiască în atmosferă.

Astfel, cu ocazia Paștelui, Radio Viva FM a pregătit un concurs în cadrul căruia câștigătorul va avea parte de un premiu special și semnificativ pentru această sărbătoare: un tur al mănăstirilor din Bucovina pentru două persoane, putând să-și aleagă însoțitorul după bunul plac.

Câștigătorii au fost extrași, prin tragere la sorți, vineri, la „Dimineți animate”, şi vor fi însoțiți în tur de realizatori de programe ai Viva FM.

Simona Maria Manolache, din Iași, va pleca, alături de mama ei, într-un tur minunat al mănăstirilor din Bucovina!

Traseul tematic îi va purta pe norocoșii câștigători prin toate mănăstirile importante din zona Bucovinei: Mănăstirea Humorului-Voroneț-Moldovița-Sucevița-Putna-Bogdana-Dragomirna.

Mulțumim tuturor pentru participare și vă dorim Sărbători Fericite!

Mulțumim şi partenerilor noștri, Darex AUTO – pentru transportul asigurat şi Coliba Haiducilor Suceava – pentru un mic dejun delicios și pentru cazarea câștigătorilor.

Matinalii VIVA FM, Andrada şi Călin au intrat în direct cu Cristina Maria Manolache, din Iași, cea care va pleca într-un tur al mănăstirilor din Bucovina:

Mai jos, puteţi urmări înregistrarea momentului cu tragerea la sorţi a câştigătoarei:

comments

comments