full screen background image

“Valeputna” a deschis prima locaţie permanentă din Bucureşti, în Băneasa Shopping City

“Valeputna”, brand românesc de produse Gourmet din pește, a inaugurat, pe 1 aprilie, prima locaţie permanentă din Bucureşti, amplasată în centrul comercial Băneasa Shopping City.

Insula “VALEPUTNA GOURMET”, deschisă în mallul din Băneasa, măsoară 9 metri pătrați, spațiu în care procesatorul are listate produse sub brandul Valeputna, din gamele Gurmandise, gama de păstrăv bio, gama cabanos, cobza și o parte din produsele tartinabile.

Pe lângă produsele proprii, procesatorul va comercializa în unitate și produse Gourmet fabricate artizanal în Provence, precum: supe și tartinabile din pește marin, tartinabile pe bază de legume, produse pe bază de anșoa, dar și cel mai premiat somon scoțian.

„Conceptul nostru subliniază valorile Valeputna: calitate, local, natural, artizanal”, a declarat Florin Irimescu, CEO al societăţii.

Produsele companiei au fost premiate în cadrul unor competiții internaționale de profil, produsul “Trutta Dux” obținând în 2016 două stele de aur la “Superior Taste Award”, Bruxelles; în 2017 “Păstrăv afumat de Valeputna” a obținut o stea de aur la “Great Taste Award”, Londra; iar în acest an argint la competiția “Monde Selection”, Bruxelles.

comments

comments