full screen background image

Poliția Rutieră, cu ochii pe vitezomani

În cursul zilei de luni, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului, în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul tuturor participanţilor la trafic, inclusiv a căruțașilor, bicicliștilor și conducătorilor de mopede.

Au fost aplicate 93 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 44.080 de lei, dintre care 42 față de conducătorii auto care au încălcat regimul legal de viteză.

Poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

Marţi, Poliția Municipiului Rădăuți şi Polițiile Orășenești Siret și Vicovu de Sus au organizat o acţiune pe raza de competență pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa alcoolului, a excesului de viteză şi a abaterilor comise biciclişti şi conducătorii de moped.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 70 de amenzi, în valoare de 32.175 de lei, din care 46 față de conducătorii auto care au încălcat regimul legal de viteză.

Au fost reţinute 5 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Un bărbat, de 38 de ani, din comuna Iaslovăț a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în localitatea Bădeuți, cu viteza de 107 km/h. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Și Poliția Orașului Salcea a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență, privind respectarea regimului legal de viteză de către conducătorii de vehicule și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere

Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, toate la regimul circulației rutiere, în valoare de 2.610 lei.

comments

comments