full screen background image

Propunerea săptămânii 02 – 08 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • FELI – Bună De Iubit

Feli Donose a lansat un nou single, după succesul pe care l-a avut cu “Acasă”. Noua piesă se numește “Bună de iubit”, a fost lansată direct cu videoclip și, pe lângă faptul că face parte chiar de pe albumul de debut al artistei – “Eu sunt Feli”, a fost și piesa cu care Feli a concurat pentru selecția națională a concursului Eurovision din acest an. Piesa pare să fie gândită sub forma unei declarații de independență a femeilor. “Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă, iar <> are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci când iubim o altă persoană, uităm să ne iubim pe noi. Ajungem să dăruim toată iubirea noastră celorlalți. De aceea am scris piesa asta: ca o aducere aminte că trebuie să ne gândim și la noi și să ne iubim un pic mai mult”, spunea chiar Feli. Dacă vrei ca piesa să se audă mai des și la VIVA FM, voteaz-o la categoria “Propunerea săptămânii”.

  • INA WROLDSEN – Strongest

După colaborarea surprinzătoare și plină de succes pe care a avut-o cu Jax Jones, Ina Wroldsen a lansat și prima sa piesă single, ce a dobândit, fără îndoială, notorietate imediată. “Strongest” este o piesă care debordează de sensibilitate și în același timp mesaje puternice, despe o femeie și mamă puternică, pusă în situații greu de imaginat. Pe lângă povestea propriu-zisă, cei care au ascultat deja “Strongest” spun că vocea artistei este perfectă pentru a crește gradul de sensibilitate. Așadar, dacă locul pieselor cu adevărat puternice este la VIVA FM, votează “Strongest” și ea poate intra în playlist-ul nostru!

 

  • THE WEEKND FT. KENDRICK LAMAR – Pray For Me

Un negativ minimalist și o combinație surprinzătoare la nivel de voce, așa am putea defini piesa lansată de Kendrick Lamar, în colaborare cu The Weeknd. “Pray For Me” este una dintre piesele ce se regăsește pe coloana sonoră a filmului “Black Panther”. Vorbim totuși despre o creație muzicală ce nu se încadrează în normele clasice ale pieselor din filmele cu super eroi. Și totuși, primează mesajul puternic despre lupta cu propria persoană și cu întreaga lume, pentru lucrurile în care cineva crede cu adevărat. Dacă vrei să auzi “Pray For Me” la VIVA FM, votează piesa iar ea are șansa să intre în playlist-ul nostru.

Votează melodia preferată!

comments

comments