full screen background image

Flutur cere acțiuni mai intense de refacere a carosabilului afectat de sezonul rece

Președintele Consiliului Județean Suceava, GHEORGHE FLUTUR, a solicitat Direcției Drumuri Județene să deruleze acțiuni mai intense de refacere a carosabilului afectat de sezonul rece.

El a cerut să se acționeze, mai întâi, pe arterele rutiere din zonele de câmpie, după care să se treacă și la cele de la munte.

FLUTUR a menționat că se impune o mobilizare rapidă a drumarilor, dar cu lucrări de calitate.

“Sunt foarte multe locuri unde trebuie intervenit și vom interveni, pe Suceava – Dolhasca, Rădăuți, până la Bilca, și legătură cu Volovățul, apoi pe zona Fălticeniului, pe Dolhești, Valea Bourei. Și multe, multe altele.

Vremea nu ne-a ajutat, dar trebuie să intervenim urgent, pentru că se apropie Sărbătorile de Paște și traficul va fi intens.

De asemenea, am avut discuții cu cei de la Drumuri Naționale, cărora le-am cerut să intervină pe porțiunile unde sunt găuri în asfalt, pe Suceava – Vatra Dornei – Tihuța, pe Păltinoasa – Marginea – Putna, Adâncata – Zvoriștea, Drăgușeni – Fălticeni, drumuri naționale.

Am solicitat să se țină seama că va crește mult traficul prin numărul mare de turiști care se anunță și în acest an, de Paște, în Bucovina, și că mai au puțin timp.

Lucrările vor continua după Paști, vom ataca toate porțiunile de drum pentru a le aduce la starea normală.”, a mai spus Flutur.

comments

comments