full screen background image

PSD va dace plângere penală împotriva aprobării, în Consiliul Local Suceava, a Registrului spațiilor verzi

Registrul local al cpațiilor verzi din municipiul Suceava a fost aprobat în ședința de Consiliu Local de joi, cu votul consilierilor PNL și PMP.

Consilierii locali ai PSD și ALDE s-au ridicat de la masa de ședință în timpul votării, motivând că nu participă la un vot ilegal.

Liderul grupului de consilieri PSD din Consiliul Local Suceava, Vasile Mocanu, a declarat că Registrul spațiilor verzi este o „escrocherie”, fiind vorba doar despre o aplicație informatică în vederea realizării acestui registru și că ceea ce a fost înscris în această aplicație are mari deficiențe.

Invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată la Radio VIVA FM, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Cuşnir, a declarat că social-democraţii vor face plângere în contenciosul administrativ şi, apoi, plângere penală, împotriva votului din Consiliu Local:

Registrul spațiilor verzi cuprinde hărți și planuri în format digital ale terenurilor definite ca spații verzi şi va fi avut în vedere la întocmirea documentațiilor de urbanism, precum și la eliberarea certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construire.

comments

comments