full screen background image

Microbuz Mercedes-Benz Sprinter căutat de autoritățile din Germania, descoperit în Vama Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană care conducea un microbuz marca Mercedes – Benz Sprinter, în valoare de peste 46.000 de lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Germania.

Ieri, 27 martie, în jurul orei 14.00, în P.T.F. Siret, s-a prezentat la control, pentru efectuarea formalitățile de frontieră, Vlad V., cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 37 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes-Benz Sprinter, cu număr de înmatriculare specific Poloniei.

Existând suspiciuni cu privire la datele înscrise în certificatul de înmatriculare, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în baza de date.

Astfel au constatat că microbuzul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Germania.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de 46.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

comments

comments