full screen background image

Propunerea săptămânii 26 MARTIE – 01 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • AXWELL INGROSSO FT. TREVOR GUTHRIE – Dreamer

Axwell și Ingrosso, în colaborare cu Trevor Gutherie au lansat un material complex, inclus pe albumul “More Than You Know”. “Dreamer” este una din piesele duo-ului suedez care se îndreaptă foarte mult spre zona pop dar nu lipsesc momentele de pian și în general părțile instrumentale extrem de bine construite. Dacă vrei ca piesa “Dreamer” să se audă în playlist-ul VIVA FM, voteaz-o!

  • MIRA – Vina Vinului

După deja cunoscutul hit “Uit de tine”, care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a clasat în topul chart-urilor muzicale mai multe săptămâni la rând, MIRA lansează un nou single, intitulat “Vina”. Piesa, o coproducție Cat Music și Global Records vine la pachet cu un videoclip ce are ca temă principală, desigur, iubirea. “Ne-am propus să vă prezentăm câte-o părticică din experiențele și trăirile mele în câte-o piesă, alcătuind un puzzle, o poveste, povestea Mirei. În <> vă povestesc cum am reușit să uit de el și cum întâlnesc pe altcineva”, declara chiar artista. Dacă vrei să auzi piesa cât mai des în playlist-ul VIVA FM, votează!

 

  • TWO FEET – Love Is A B…

Artistul american Two Feet, cunoscut pentru stilul său inconfundabil, s-a făcut remarcat și după lansarea piesei “Love Is A B…”. Twoo Feet scria, chiar pe pagina sa de socializare, că trece printr-o perioadă extrem de benefică din punct de vedere al inspirației, scriind chiar și două piese în doar două zile. Dacă vrei să auzi și o altă părere referitoare la felul în care este percepută iubirea, te invităm să votezi “Love Is A B…”, la categoria “Propunerea Săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments