full screen background image

Dăncilă infirmă că ar urma curând o remaniere guvernamentală

Premierul Viorica Dăncilă a negat, joi, informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la o remaniere guvernamentală, care ar interveni la nici două luni de la învestirea guvernului său.

Potrivit acestor informații, ar fi vizați cu precădere patru miniștri: al sănătății, al transporturilor, al economiei și al energiei, respectiv Sorina Pintea, Lucian Șova, Dănuț Andrușcă și Anton Anton.

Viorica Dăncilă a precizat, întrebată de jurnaliști, că o astfel de decizie s-ar lua în coaliție, după ce în prealabil s-ar face o evaluare a activității miniștrilor. Or, până acum, o astfel de evaluare nu s-a făcut și nu a avut nicio discuție cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu în acest sens.

„Nu am avut absolut nicio discuție legată de remanierea guvernamentală și așa cum a fost specificat de către cei doi președinți ai coaliției de guvernare, dl. Liviu Dragnea și dl. Călin Popescu Tăriceanu, o evaluare a miniștrilor se va face în cadrul coaliției de guvernare. Nu a fost făcută nicio evaluare, nu putem vorbi despre o remaniere și infirm această știre”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, aflată în vizită la fabrica Arctic din Găești, Dâmbovița.

Informațiile referitoare la remaniere au fost vehiculate inițial în mediile apropiate puterii.

comments

comments