full screen background image

Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă, desfăşurate de poliţiştii suceveni

Miercuri, Polițiile orășenești Cajvana, Milișăuți și Solca au organizat o acțiune pe raza de competență, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră,

În cadrul acţiunii, au fost legitimate 42 de persoane, fiind controlate 24 de autovehicule.

S-au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.870 de lei, din care 10 la Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 100 de lei.

Poliția municipiului Suceava a organizat o acțiune punctuală pe raza comunei Șcheia, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, identificarea persoanelor cu ședere ilegală pe raza comunei sau urmărite în temeiul legii, prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor, la care au fost cooptați și specialiștii D.G.A.S.P.C. Suceava.

Au fost legitimate 53 de persoane, inclusiv cele străine de localitate, au fost executate 2 mandate de aducere şi s-au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 560 de lei.

De asemenea, au fost monitorizate 12 cazuri de neglijență a minorilor din partea părinților şi au fost identificate 3 noi astfel de cazuri .

Şi Poliția Orașului Salcea a organizat o acțiune pe raza de competență, pe linia respectării regimului legal de viteză și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Cu această ocazie, au fost verificați 10 conducători auto şi au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale la regimul circulației rutiere, în valoare de 2.610 lei.

comments

comments