full screen background image

„Porți Deschise ASSIST Software”, miercuri, de la ora 11:00, la USV

ASSIST Software invită studenții interesați să înceapă o carieră în IT, la cea de-a X-a ediție „Porți Deschise ASSIST Software”, miercuri, 21 martie, de la ora 11:00, la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, în Aula din Corpul E.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor și Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, fiind dedicat studenților din toți anii de studiu și masterat.

Cătălina Micliuc, specialist marketing, și Marius Botnariuc, senior developer în cadrul ASSIST Software, au fost alături de Ada și Călin, la ”Dimineți Animate”, și au adus mai multe detalii despre cea de-a X-a ediție a ”Open Doors ASSIST 2018”.

Agenda evenimentului are loc în intervalul orar 11:00-14:00, în Aula din Corpul E, a Universității Ștefan cel Mare, Suceava, iar programul va avea două acțiuni în paralel. În holul din fața rectoratului, va fi amenajată o zonă cu standuri de prezentare, unde studenții vor lua parte la demonstrații practice de modelare 3D și programare de jocuri, vor testa aplicații și dispozitive inedite dezvoltate pentru companii de renume mondial. De asemenea, cei prezenți vor avea parte și de o incursiune în cultura organizațională a companiei, descoperind varietatea de activități pe care le pot practica în timpul liber, alături de colegii din ASSIST Software (club de cliclism, fotbal, competiții etc). Discuțiile vor avea loc într-o atmosferă informală, iar cei prezenți vor fi întâmpinați cu pizza, răcoritoare și multe alte surprize inedite.

Cătălina Micliuc: ”În aula din corpul E, vor avea loc prezentări tehnice, așa încât vom intra în sloganul ediției de anul acesta, care este ”Code your dreams!”. Ne-am legat mai mult de faptul că la ASSIST poți lucra și la pasiunile tale, pe lângă proiectele externe pentru clienți. Avem foarte multe idei inedite care vin din partea colegilor, și ne bucurăm de sprijin din partea companiei, așa încât cei care vor veni la eveniment, vor vedea multe dintre proiectele pornite din inițiativa colegilor, deci sigur va fi și o parte de consultanță în ceea ce privește inceputul unei cariere in IT.”

Marius Botnariuc: ”Anul acesta, bazându-ne pe experiența anterioară, încercăm să ținem prezentările la un nivel foarte înalt. Ne dorim să oferim un conținut util, dar în același timp, plăcut, ușor de digerat. Așadar, prezentările nu vor fi foarte tehnice, vor fi accesibile!”

A doua parte a evenimentului, constă într-o serie de prezentări ce vor avea loc de la ora 11:00, în Aula din Corpul E. Desfășurată sub sloganul ”Code your dreams!”, ediția de anul acesta va aduce în fața participanților universul fascinant al jocurilor, dar și multe dintre produsele și proiectele inovative dezvoltate la nivel intern, ca urmare a unor pasiuni comune împărtășite de membrii ASSIST pentru jocuri, sănătate, sport, educație etc. Mai mult decât atât, participanții vor avea parte și de o prezentare cu sfaturi utile pentru debutul în carieră, dar și alte informații de care au nevoie pentru a-și începe cariera la ASSIST Software.

Totodată, cei de la ASSIST au pregătit și o tombolă specială, pentru cei care participă la eveniment, premiul cel mare constând într-o Consola SONY PlayStation 4 Slim 1 TB, în ediție limitată + un joc, ”Call of Duty WWII”!

Pentru a participa la tombolă, studenții sunt invitați să scaneze codul QR de pe afișul evenimentului sau să se înscrie pe www.assist.ro/contest și să urmeze pașii de concurs. Înscrierile sunt deschise până în ziua evenimentului. Norocosul câștigător va fi extras pe 21 martie, în cadrul evenimentului Open Doors ASSIST 2018, iar pentru a fi validat este necesar să fie prezent în sală la momentul extragerii.

ASSIST Software este una din principalele firme de pe piața suceveană care investește constant în viitorul profesional al studenților, încă din timpul facultății oferind numeroase stagii de practică pe perioada cărora studenții au șansa de a aplica în proiecte reale cunoștințele dobândite la cursuri.

Detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/events/661635864187272/

comments

comments