full screen background image

EGGER angajează un şofer de autocamion pentru Germania și Austria

Societatea EGGER angajează un şofer de autocamion pentru Germania și Austria.

Candidatul ideal trebuie să aibă minim 2 ani de experienţă în domeniu şi experienţă în utilizarea echipamentelor electronice (tahograf, GPS, alte sisteme de bord).

De asemenea, trebuie să deţină permis de conducere categoria C+E, atestat transport de mărfuri şi să cunoască legislaţia privind conducerea camioanelor pe drumurile publice.

Principala responsabilitate va consta în transportul produselor finite și a materiilor prime către și dinspre fabricile de producție sau centrele de distribuție din Germania și Austria.

Şofer Autocamion pentru Germania și Austria

“Diversitatea celor 9,000 de angajați ne ajută să formăm o familie puternică. Sunt multe lucruri care ne unesc: plăcerea de a face lucruri, nu doar de a vorbi despre ele; stabilitatea care ne determină să progresăm; satisfacția de a realiza ceva în fiecare zi. Mândria de a lucra într-o industrie sustenabilă, care oferă oportunități nu doar generației noastre, ci și celor care vor urma. Nu căutăm doar angajați. Vrem colegi care să ne împartașească valorile. Care fac lucrurile să se întâmple.”, transmit reprezentanţii EGGER.

Persoana de contact este Iuliana Kozminciuc (Asistent Resurse Umane), 0372.438158, lucica.kozminciuc@egger.com,
recrutare.ro@egger.com.

comments

comments