full screen background image

Un vicovean a fost găsit de poliţişti, după a lovit cu maşina o minoră, pe trecerea de pietoni, şi a fugit de la locul faptei

Luni dimineaţă în jurul orei 08.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, un localnic, de 28 de ani, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui microbuz staționat în apropierea trecerii pentru pietoni.

Bărbatul a surprins şi accidentat uşor o minoră, de 11 ani, din localitate, care, în calitate de pieton, era angajată în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător.

În ciuda accidentului, şoferul şi-a continuat deplasarea, iar vctima a fost transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Conducătorul auto a fost identificat ulterior de polițiști, în incinta unei societăţi comerciale din oraşul Vicovu de Sus, și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments